Vijesti

„RADIOKILLER“ NOVI SPOT dRUMELODY

„NE BUDI OVCA !!!“

U danšnjem represivnom svijetu, kada je zavladao Hollywoodski način razmišljanja, dRUMELODY skreće pažnju svojom porukom :„Ne budi ovca!!!“ Danas „obrađeni objekti“ ponašaju se kao da su tek sišli sa bine. Kao da su upravo držali predavanje ispred prepunog Vemblija. Arogantni i ambiciozni ali na žalost veoma površni.

U novom video singlu Radiokiller dRUMELODY govori nam o brutalnosti koja nam se nameće bezobzirno svuda i na različite načine oko nas. dRUMELODY preporučuje svima da muzikom oboje svoj personalni prostor,i tako odbranimo se od utjecaja koji nam se nameću protiv naše volje.

Spot je snimljen na raskošnim ulicama Dubaija.

Novi vinyl Freedom of imagination donosi super zvuk i novih 11 pjesama. Specifičan način slušanja i feeling kao i sam odnos sa pjesmama, jer ipak kad u player stavite 30 pjesama pola od toga uopšte ne čujete.

Uskoro na otovorenju novog vinyl shopa u Sarajevu, bit će upriličeno i potpisivanje albuma FREEDOM OF IMAGINATION  autora Berina Tuzlića u izdanju Sarajevo disk.

https://unit-media.lnk.to/dRUMELODY-Freedom-of-ImaginationNovi album Freedom of imagination u izdanju Sarajevo diska možete preslušati i na digitalnim servisima ovdje

www.drumelody.tv